Drobek's Secret - No Drobek, No Comment.

Härligt med fina fransar

Det finns så mycket inom skönhet som är kul. Jag kommer ihåg när det där serumet kom som gjorde att ens fransar växte väldigt mycket. Ja det var väldigt kul och det var precis innan jag skulle gifta  min så jag använde den och hade jätte fina långa fransar på bröllopet.

Ja det finns många sätt som man kan förlänga fransarna på, det finns många ställen som fixar fransar i Stockholm och det är ju väldigt praktiskt om man vill ha hjälp med det och man bor i stan.

Man känner sig så fin med fina fransar

Ja för mig gör det mycket att jag har fina ögon fransar, det gör att jag känner mig fin. Så det är kul att det inte är så svårt att få till snygga fransar. Antingen så kan man göra det med hjälp av en bra mascara eller så finna olika serum för fransarna som man kan använda för att dom ska bli längre och fylligare. Eller så kan man gå till en salong och göra förlängning som håller rätt länge. Ja det finns en hel del att välja på så det är kul och något som man kan pyssla med om man har det intresset.
Sen så finns det ju så mycket annat inom skönhet det är ju bara en liten del, och det är ju det som är lite av charmen att det finns så mycket som man kan fördjupa sig i och pyssla med. Och det kommer ju hela tiden nya saker som man kan prova på och som är det nya som man bara måste testa på.
Ja det är väl kul att när man har ett intresse och att det kommer nya sak inom det ämnet hela tiden. det står liksom aldrig still och det är ju väldigt kul tycker jag och något man borde dra nytta av.