Drobek's Secret - No Drobek, No Comment.

Barnen ska på resa
Hyra buss Göteborg

Så vi mammor i klassen har suttit och försökt planera in en trevlig dag för barnen. Vi har planerat ett tag kollat över ekonomin så att barnen verkligen kan få hitta på något roligt. Så vi funderar på att de ska få åka till göteborg och åka karuseller hela dagen. 

Barnen ska få sälja lite saker så att vi kan få en större budget. Vi tror även att de kommer att känna sig mer involverade i resan om de själva får bidra lite. Vi har pratat med våra barn vad de känner om d e skulle vilja hjälpa till och de verkar som att de alla skulle tycka att det skulle vara roligt. Vi hoppas på att kunna hitta något enkelt. Sen... vill vi att de ska sälja något som man vill ha också (för det brukar sluta med att man själv få köpa en del grejer för att man vill ju såklart stötta dem och man vill ju att de ska få åka på en fantastisk resa). 

Kommer kännas konstigt att barnen ska på utflykt utan mig och min man. Men skolan säger att de ksulle behöva fler som har koll på barnen (dessutom kanske alla barn inte vill åka på samma sak samtidigt så vi funderar på om de skulle kunna dela upp sig i grupper så kan man på ett enklare sätt se till att alla barnen får åka det de vill åka). Men hur som funderar jag på att hjälpa till och åka med dem upp och ha hand om en grupp barn. Jag vill vara med eftersom jag har varit med och planerat allt. Hur som, det viktigaste är att barnen har roligt och att de kan bli bättre vänner med varandra och att de barn som kanske inte har råd får åka dit ändå.